بدافزار: تفاوت بین نسخه‌ها

از ویکی فارسی اوبونتو
پرش به: ناوبری، جستجو
جز (ویکی سازی)
سطر ۱: سطر ۱:
'''بدافزار'''(به انگلیسی: Malware)، برنامه‌‌ای رایانه‌ای است که به خاطر انجام کارهای مخفیانه، آزار کاربر یا تلاش برای صدمه زدن به او به این نام خوانده می‌شود. نمونه‌هایی از بدافزارها ویروس‌ها، کرم‌ها، اسب‌های تروآ، جاسوس‌افزارها، آگهی‌افزارها، روت‌کیت‌ها و مواد مشابه هستند.
+
'''بدافزار'''(به انگلیسی: Malware)، [[Software|نرم‌افزاری]] رایانه‌ای است که به خاطر انجام کارهای مخفیانه، آزار کاربر یا تلاش برای صدمه زدن به او به این نام خوانده می‌شود. نمونه‌هایی از بدافزارها ویروس‌ها، کرم‌ها، اسب‌های تروآ، جاسوس‌افزارها، آگهی‌افزارها، روت‌کیت‌ها و مواد مشابه هستند.
  
مایکروسافت در می ۲۰۱۱ گزارش داد که از هر ۱۴ دانلود در اینترنت یکی شامل بدافزار است. به ویژه شبکه‌های اجتماعی و فیس بوک در حال مشاهده افزایش تاکتیک‌های جدید برای ضربه زدن به رایانه‌ها هستند. در حال حاضر [[اینترنت]] اصلی‌ترین رسانه برای انتقال و پخش شدن بدافزارها است.
+
مایکروسافت در می ۲۰۱۱ گزارش داد که از هر ۱۴ بارگیری در اینترنت، یکی شامل بدافزار است. به ویژه شبکه‌های اجتماعی و فیس‌بوک در حال مشاهده‌ی افزایش تاکتیک‌های جدید برای ضربه زدن به رایانه‌ها هستند. در حال حاضر [[Internet|اینترنت]] اصلی‌ترین رسانه برای انتقال و پخش شدن بدافزارها است.
 +
 
 +
بسیاری معتقدند به دلیل این که بدافزارها جزو برنامه‌های سیستمی نیستند و در تعریف [[App|نرم‌افزار کاربردی]] نیز نمی‌گنجند، آن‌ها را باید در دسته‌ی دیگری از نرم‌افزارها قرار داد.
 +
 
 +
[[رده:تعاریف]]
 +
[[رده:نرم‌افزارها]]

نسخهٔ ‏۲۰ خرداد ۱۳۹۴، ساعت ۰۰:۱۹

بدافزار(به انگلیسی: Malware)، نرم‌افزاری رایانه‌ای است که به خاطر انجام کارهای مخفیانه، آزار کاربر یا تلاش برای صدمه زدن به او به این نام خوانده می‌شود. نمونه‌هایی از بدافزارها ویروس‌ها، کرم‌ها، اسب‌های تروآ، جاسوس‌افزارها، آگهی‌افزارها، روت‌کیت‌ها و مواد مشابه هستند.

مایکروسافت در می ۲۰۱۱ گزارش داد که از هر ۱۴ بارگیری در اینترنت، یکی شامل بدافزار است. به ویژه شبکه‌های اجتماعی و فیس‌بوک در حال مشاهده‌ی افزایش تاکتیک‌های جدید برای ضربه زدن به رایانه‌ها هستند. در حال حاضر اینترنت اصلی‌ترین رسانه برای انتقال و پخش شدن بدافزارها است.

بسیاری معتقدند به دلیل این که بدافزارها جزو برنامه‌های سیستمی نیستند و در تعریف نرم‌افزار کاربردی نیز نمی‌گنجند، آن‌ها را باید در دسته‌ی دیگری از نرم‌افزارها قرار داد.